O gamă largă de echipamente de ascensoare pentru toate tipurile de clădiri.

O gamă largă de echipamente de ascensoare pentru toate tipurile de clădiri.

Una din cele mai importante probleme a societății este ocuparea forței de muncă și timpul redus. Și tot ce au nevoie oamenii în astfel de momente este încrederea în calitatea produselor prezentate, care la rândul său, să ofere confort, încredere și cel mai principal economisirea efortului și a timpului. Astfel, compania noastră ia în propriile mîini furnizarea tuturor enumerate celor de mai sus în cel mai scurt timp posibil, pentru confortul dumneavoastră.

Suntem cei mai buni

Vă oferim o gamă largă de echipamente de ascensoare pentru toate tipurile de clădiri.

Compania ”ASMORIND” activează în domeniu furnizării, instalării, reglajului și întreținerii echipamentelor de ascensoare și scărilor rulante. Mulți ani de experiență și relațiile strânse cu producătorii și furnizorii mondiali de echipamente de ascensoare ne permit să îndeplinim aproape orice comenzi într-un timp scurt și la prețuri rezonabile.

Tipuri de ascensori:

  • Ascensoare de pasageri
  • Ascensoare panoramice
  • Ascensoare pentru marfă
  • Ascensoare pentru spitale
  • Ascensoare pentru cabane
  • Platforma predestinata persoanelor cu dificiente locomotorii

Ascensoare de pasageri

Ascensoare pentru pasageri sunt produse cu o capacitate de încărcare de 225, 300, 320, 400, 500, 630, 1000 și 1275 kg cu o viteză de deplasare de până la 2 m/s inclusiv.

Sunt destinate pentru instalarea în clădiri rezidențiale, clădiri publice și administrative, hoteluri, bănci și oficii.

Ascensoare panoramice

Există o varietate mare de forme, tipuri și dimensiuni de ascensoare panoramice disponibile astăzi. Cea mai evidentă diferență este geamul din sticlă, care din punct de vedere tehnic face ascensor panoramic un design fundamental diferit de cel classic. Este important de reținut că clădirea în sine trebuie să îndeplinească toate cerințele de a putea ”ține” masa de mai multe tone a minei și cabinei de ascensor.

Ascensoare de marfa

Avantajele utilizării unei astfel de tehnologii nu necesită publicitate specială. Domeniul de utilizare a ascensoarelor de marfa este neobișnuit de larg. Multe tipuri de producție nu pot rezista fără dispozitive de ridicare, iar pentru uz casnic, ascensoare de marfa sunt folosite astăzi nu numai în clădiri înalte și rezidențiale, ci și în multe cabane și case de țară.

Ascensoare pentru spitale

Clădirile cu mai multe etaje ale spitalelor, clinicilor și altor instituții medicale trebuie să fie echipate cu mai multe tipuri de ascensori. Pe lângă ascensorul obișnuit destinat pentru pasageri, conceput pentru deplasarea personalului medical, a vizitatorilor și a pacienților care se deplasează liber, trebuie instalat un ascensor pentru pasageri, care se deplasează pe țevile și scaunele speciale, însoțiți de lucrători medicali.

Cabană Ascensor

Motivul principal pentru instalarea unui ascensor într-o cabană este de a crea o mișcare confortabilă fără scări, ceea ce este deosebit de important pentru membrii familiei cu dizabilități sau persoanele în vârstă. Chiar dacă toți cei care locuiesc în casă sunt plini de putere și sănătate, un ascensor într-o casă privată este un dispozitiv indispensabil care ajută în viața de zi cu zi la coborârea/ridicarea lucrurilor. Ascensorul modern este atât de perfect încât se va potrivi perfect în orice stil interior, iar instalarea va necesita un spațiu minim util.

Platforme pentru persoane cu dizabilități

Platformele sunt folosite în întreaga lume pentru a oferi o mișcare lină persoanelor cu dizabilități, persoanelor cu cârje și tinerelor mame cu copii în cărucioare. De obicei, acest tip de dispozitiv de ridicare este necesar în clădirile municipale, stațiile de transport public, scări și ansambluri rezidențiale.

Platformele pentru scaune cu rotile sunt proiectate să funcționeze nu numai în interior, ci și în exterior.

ОТЗЫВЫ КЛИЕНТОВ

Partenerii noștri